avstraliya-poperedila-scho-ne-mozhe-zupiniti-poshirennya-koronavirusu-z-za-kordonu

Австралія попередила, що не може зупинити поширення коронавірусу з-за кордону

 • 16072 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Головний лікар Австралії Брендан Мерфі заявив в понеділок, що повністю запобігти в'їзду в країну людей з коронавірусом вже неможливо, пославшись на побоювання з приводу спалахів інфікування в Японії і Південній Кореї. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Відзначається, що Австралія, одна з перших країн, яка ввела обмеження на своїх кордонах у спробі обмежити поширення вірусу, підтвердила першу смерть від коронавірусу в країні в неділю.

"Уже неможливо повністю запобігти появі нових випадків захворювання. У нас є побоювання з приводу Японії і Південної Кореї. Вони старанно борються зі спалахами захворювань, але ми як і раніше стурбовані тим, що люди в цих країнах і інших країнах високого ризику можуть бути інфіковані", - сказав Мерфі.

Такі коментарі послідували після того, як австралійські чиновники підтвердили 30-й випадок захворювання коронавірусом в країні, 40-річного чоловіка, який прибув у друге за чисельністю населення місто Австралії - Мельбурн з Ірану. Пізніше він відправився в Тасманію.

Як раніше повідомляв УНН, в Австралії від коронавірусної інфекції померла перша людина.

Українські Національні Новини

Новини Світу