avstraliya-stala-volodarem-peredostannoyi-putivki-na-mundial-2018

Австралія стала володарем передостанньої путівки на Мундіаль-2018

 • 10257 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Збірна Австралії завдяки перемозі у стиковому матчі-відповіді над Гондурасом стала 31-м за рахунком учасником чемпіонату світу з футболу 2018 року. Про це інформує сайт ФІФА, передає УНН.

У матчі-відповіді міжконтинентального плей-оф команда Анге Постекоглу впевнено обіграла збірну Гондурасу. Героєм гри в Сіднеї став капітан "соккеруз" Мілі Йедінак, який лише нещодавно повернувся в стрій після травми. Півзахисник "Астон Вілли" забив два голи з пенальті і завдав удар зі штрафного, що призвів до автоголу Мейнора Фігероа – 3:1.

Перший стиковий матч, що пройшов у Сан-Педро-Сулі, завершився нульовою нічиєю.

Таким чином, Австралія в четвертий раз поспіль крокує на чемпіонат світу. Загалом турнір у Росії стане для збірної п'ятим чемпіонатом світу в історії. Кращим на сьогодні досягненням команди на Мундіалях є вихід в 1/8 фіналу ЧС-2006, де австралійці у впертій боротьбі поступилися майбутньому чемпіону світу Італії (0:1).

Зауважимо, що заключну путівку на престижний світовий турнір розіграють між собою в матчі-відповіді міжконтинентального плей-оф Перу і Нова Зеландія.

Нагадаємо, Данія стала останнім європейським учасником ЧС-2018.

Українські Національні Новини

Спорт