avstraliya-vvodit-novi-sanktsiyi-proti-rosiyskikh-bankiv-i-oligarkhiv

Австралія вводить нові санкції проти російських банків і олігархів

 • 69215 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. Австралія в п'ятницю оголосила про нові санкції проти 11 російських банків і державних установ, йдеться в заяві міністра закордонних справ Маріз Пейн, інформує УНН.

Деталі

Пейн сказала, що Австралія продовжуватиме співпрацювати зі своїми партнерами для координації санкцій і обмеження коштів для незаконної війни росії.

Цитата

"Сьогодні до списку входять російський фонд національного добробуту і Міністерство фінансів Росії. Австралія тепер націлена на всі органи російського уряду, відповідальні за випуск і управління суверенним боргом Росії", - сказала Маріз Пейн.

“Більшість російських банківських активів зараз підпадають під наші санкції разом з усіма організаціями, які обслуговують російський суверенний борг”, - додала вона.

Маріз Пейн також оголосила про нові санкції проти російських олігархів Віктора Вексельберга та Олега Дерипаски, керівника алюмінієвої компанії Rusal, який володіє 20% австралійської компанії Queensland Alumina.

Нагадаємо

Австралія запровадила санкції щодо 33 російських олігархів, бізнесменів та членів їхніх родин, які “отримували пряму вигоду від незаконних дій Кремля в Україні від 2014 року”.

Українські Національні Новини

Економіка