avstraliya-zafiksuvala-pershu-smert-vid-omicron

Австралія зафіксувала першу смерть від Omicron

 • 14526 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Австралія повідомила про перший випадок смерті від нового варіанту COVID-19 Omicron у понеділок на тлі чергового сплеску коронавірусної інфекції, але влада поки утримується від введення нових обмежень, заявивши, що рівень госпіталізації залишається низьким, передає УНН з посиланням на агенство Reuters.

Деталі

Смерть від Omicron зафіксували у чоловіка у віці 80 років із супутніми захворюваннями. Влада не надала додаткових подробиць про смерть від Omicron, за винятком того, що чоловік підхопив вірус у лікарні для людей похилого віку та помер у лікарні Сіднея.

Нині, штат Квінсленд розглядає можливість послабити вимоги до тестування для внутрішніх відвідувачів. Тасманія, інший популярний серед туристів штат, також заявив, що розглядає зміни до правил перевірки перетину кордону.

Майже всі штати Австралії повернули обов’язкове носіння масок у закритих громадських місцях.

Країна також звузила вікно для повторних щеплень з шести місяців до чотирьох, а незабаром планує зменшити аж до трьох місяців.

Додамо

Omicron, почав поширюватися в країні саме тоді, коли Австралія зняла більшість обмежень на перетин кордонів і дозволила громадянам повернутися з-за кордону без карантину.

У понеділок в Австралії було виявлено трохи більше 9 400 нових випадків, що трохи нижче від рекорду попереднього дня.

Українські Національні Новини

Новини Світу