avstraliytsi-stvorili-kosmichniy-alkogol

Австралійці створили "космічний алкоголь"

 • 9062 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Австралійська компанія 4 Pines Brewing винайшла пляшку, з якої можна буде пити пиво в космосі, передає УНН з посиланням на Daily Mail.

"Пивна тара" схожа зі звичайною скляною пляшкою. Відмінність у тому, що горлечко пляшки довше звичайного. Це зроблено для того, щоб під час вживання пиво не виливалося з пляшки.

Також наголошується, що в "космічному пиві" буде менше газів, ніж у звичайному продукті. Але цього буде достатньо для того, щоб отримати насолоду від напою, підкреслюють винахідники.

Нагадаємо, що новинкою на ринку алкоголю недавно порадували і українських споживачів.

Зокрема, компанія Beverage Trading Company презентувала абсолютно нову лінійку сучасних вин під назвою Felicitas. Деякі смаки в лінійці раніше і зовсім не були представлені на ринку України, відзначає виробник.

Лінійка складається з напівсолодких вин - Traminer і Feteasca Neagra, а також з класичних сухих - Pinot Noir, Viorica і Feteasca Regala.

"Вина Viorica, Feteasca Neagra, Feteasca Regala стануть прекрасним відкриттям для смакових рецепторів любителів смачних вин. Після величезної кількості дегустацій, порівняння зі знаменитими брендами, ми вибрали саме ці сорти, як найкращі", - розповів маркетинг-директор Beverage Trading Company Олексій Безуглий.

Українські Національні Новини

Новини Світу