avstriyska-kompaniya-vidkrila-punkt-nezlamnosti-na-teritoriyi-kkpk-v-obukhovi

Австрійська компанія відкрила “Пункт Незламності” на території ККПК в Обухові

 • 751507 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. На території Київського картонно-паперового комбінату, власником якого є австрійський холдинг Pulp Mill Holding, відкрився “Пункт Незламності”. Попри утиски та війну підприємство ухвалило рішення у такий складний час підтримати жителів міста Обухів, повідомляє кореспондент УНН.

Цитата

«Усе дуже просто. У кожного бізнесу повинна бути соціальна та гуманітарна відповідальність. Ми це чудово знаємо і саме тому ми вирішили відкрити цей “Пункт Незламності”. Хто страждає найбільше під час війни - це зрозуміло: наші та ваші діти. Ми вирішили інвестувати кошти, за них можна зробити багато хорошого для жителів міста Обухова. Не тільки для робочих комбінату, але також для звичайних жителів», - зазначив у коментарі акціонер Pulp Mill Holding Іво Валчев.

На випадок віялових відключень або навіть блекауту на комбінаті створили усі необхідні умови для містян: туалети, безперебійний доступ до мережі, місця для роботи, усе необхідне для зарядки пристроїв, гарячі чай, кава, смаколики та навіть душ. На ККПК запевняють: пункт повністю автономний та буде працювати за будь-яких умов.

Особливу увагу приділили комфорту діток – пункт обладнаний дитячим куточком з іграшками та пеленальним столиком для найменших українців. На відкритті обухівчани розповіли, що хоч у місті вже встановлений один «Пункт Незламності» (мобільний намет), але новий, відкритий на території комбінату, їм більше до вподоби.

«Є такий пункт тут у нас. Це що - звичайний намет. А тут на території Київського КПК все цивільно, красиво. Коли будуть вимикати світло, ми можемо тут зігрітися, зарядити мобільні пристрої, ну і взагалі провести трішки часу», - розповів житель Обухова, Василь Чулков.

Відкриття пункту співпало з днем святого Миколая, тому всі дітки також отримали свої подарунки – керівництво ККПК підготувало пакуночки з ласощами та власною продукцією.

Довідка

Київський КПК – одне з найбільших підприємств Європи з випуску картонно-паперової продукції зі штатом близько 2,5 тис. людей. У січні-жовтні 2022 року комбінат випустив продукцію на 5,9 млрд грн, що на 4,2% менше, ніж за аналогічний період 2021 року.

Українські Національні Новини

Суспільство