avstriyski-matematiki-nazvali-peremozhtsya-chs-z-futbolu

Австрійські математики назвали переможця ЧС з футболу

 • 40918 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Бразилія стане переможцем чемпіонату світу з футболу в Росії з імовірністю в майже 17%. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву вчених з Університету Інсбрука (Австрія - ред.).

"У Бразилії максимально високі шанси на перемогу - ймовірність її чемпіонства становить близько 16,6%. За нею йде Німеччина - вона переможе з ймовірністю в 15,8%, і ще дві команди, Іспанія і Франція, можуть стати першими з шансом в 12%. Найбільш ймовірний фінал - зустріч Бразилії та Німеччини", - говориться в дослідженні.

Збірна Росії вийде з групи з ймовірністю приблизно в 65%, вона знаходиться в першій половині таблиці, займаючи 12-е місце, поступаючись Хорватії та Португалії, але випереджаючи Польщу, Данію та Мексику. Найслабшою командою чемпіонату стане Панама, а за нею йдуть Саудівська Аравія, Туніс і Іран.

Як повідомляв УНН, травмований в фіналі Ліги чемпіонів в Києві форвард "Ліверпуля" Мохаммед Салах зможе зіграти у складі єгипетської збірної по футболу на чемпіонаті світу, який почнеться в Росії 14 червня.

Українські Національні Новини

Спорт