avto-iz-nelegalnim-tovarom-na-sumu-ponad-180-tis-grn-zatrimali-na-donechchini

Авто із нелегальним товаром на суму понад 180 тис. грн затримали на Донеччині

 • 7128 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 28 січня. УНН. Поліція Торецька на Донеччині затримала автомобіль з нелегальним товаром на суму понад 180 тис. грн. Товар був призначений для продажу на окупованій території. Про це кореспонденту УНН повідоммил в ГУНП Донецької області.

Тютюнові вироби, кава і шоколад вилучили поліцейські, які несли службу в складі мобільної групи, в селищі Суха Балка, поблизу прифронтового Торецька. Товар, призначений для продажу на окупованій території, перевозив житель окупованої Ясинуватої. Чоловік спеціально вибрав шлях в обхід блокпостів, але уникнути зустрічі з правоохоронцями йому не вдалося.

Вчора наряд Торецького відділення поліції, який патрулював автодороги вздовж лінії розмежування в складі мобільної групи, зупинив для перевірки автомобіль «Опель» під керуванням 53-річного водія. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили вказаний товар на загальну суму понад 180 тис. грн.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що вказаний товар належить йому, і він, як приватний підприємець, придбав продукти для подальшої реалізації. Однак в накладних, які чоловік надав для перевірки, було вказано зовсім іншу адресу доставки. Провівши першочергові заходи, поліцейські з'ясували, що він планував перевезти весь цей товар на тимчасово непідконтрольну українській владі територію.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП