avtobus-z-pasazhirami-perekinuvsya-v-kyuvet-ye-postrazhdali

Автобус з пасажирами перекинувся в кювет, є постраждалі

 • 8406 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Рейсовий автобус, у салоні якого перебували 10 пасажирів, злетів у кювет у Херсонській області. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласного управління поліції.

Так, близько 15:20 поліції повідомили що неподалік с. Мала Лепетиха з траси в кювет злетів автобус "Одеса – Енергодар", і внаслідок цього постраждали люди.

"Поліцейські попередньо встановили, що у зв’язку зі складними дорожніми умовами водій автобусу, в якому перебувало 10 пасажирів, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. У результаті ДТП водій та два пасажири отримали тілесні ушкодження. На місці постраждалим була надана медична допомога, та вони направлені до лікарні. Стан їх здоров’я задовільний", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іномарка збила 9-річного хлопчика на Львівщині

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Наразі проводиться огляд місця події та першочергові слідчі дії.

Як повідомляв УНН, мікроавтобус в'їхав у локомотив у Чернівецькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП