avtor-call-of-duty-zaplatit-35-milyoniv-dolariv-za-zvinuvachennyam-sec-ssha

Автор Call of Duty заплатить 35 мільйонів доларів за звинуваченням SEC США

 • 974467 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Activision Blizzard Inc погодилася виплатити 35 мільйонів доларів США для врегулювання звинувачень Комісії з цінних паперів та бірж США у тому, що вона не мала систем для належної обробки розкриття скарг співробітників та порушень правила захисту інформаторів, передає УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

SEC повідомила, що компанія знала, що проблеми утримання співробітників є особливим ризиком у її бізнесі, але вона не вживала заходів для управління скаргами на неправомірні дії на робочому місці в бізнес-підрозділах у період з 2018 по 2021 рік.

"Компанії Activision Blizzard не вдалося впровадити необхідні засоби контролю для збору та розгляду скарг співробітників на неправомірні дії на робочому місці, що залишило її без засобів для визначення більш серйозних проблем, про які необхідно повідомляти інвесторів», - заявив очільнику офісу SEC у Денвері Джейсон Берт.

Раніше компанія Activision Blizzard вимагала від співробітників у період з 2016 по 2021 рік повідомляти працівників, якщо SEC зв'язувалася з ними для отримання інформації.

Також представники Activision Blizzard, які не визнали та не спростували звинувачення SEC, повідомили, що вони «раді мирному вирішенню цього питання» та вже виправили свої звіти.

Українські Національні Новини

Новини Світу