avtoshkolu-de-navchalas-zaytseva-mozhut-pozbaviti-litsenziyi

Автошколу, де навчалась Зайцева, можуть позбавити ліцензії

 • 13505 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Автошколу, в якій навчалась учасниця резонансної дорожньо-транспортної пригоди із 6 загиблими Олена Зайцева, можуть позбавити ліцензії. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

"Зараз проводяться певні слідчі дії у рамках відкритого кримінального провадження", - зазначили в прес-службі відомства.

Відповідаючи на запитання кореспондента, чи дійсно можуть позбавити ліцензії автошколу внаслідок установлених порушень в її роботі, представник прес-служби відповіла: "Так, це наша інформація".

За її словами, кримінальне провадження по відношенню до автошколи було відкрито за ч.1 ст. 367 "Службова недбалість" 26 грудня 2017 року.

Нагадаємо, експерти не змогли визначити, чи перебувала Олена Зайцева, одна з обвинувачених у кримінальному провадженні щодо смертельної ДТП у Харкові, у стані сп’яніння на момент аварії.

Київський райсуд Харкова, який розглядає кримінальне провадження щодо резонансної ДТП у центрі міста, отримав результати додаткової експертизи. Крім того, на засіданні було ухвалено рішення про продовження запобіжного заходу обом обвинуваченим – Олені Зайцевій та Геннадію Дронову.

Українські Національні Новини

Суспільство