azartni-klubi-v-stolitsi-nezakonno-vikoristovuvali-falshivi-viviski-loterey-kiyivreklama

Азартні клуби в столиці незаконно використовували фальшиві вивіски лотерей - Київреклама

 • 8018 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Комунальне підприємство “Київреклама” приєдналося до боротьби із нелегалами, які приховують азартні клуби під брендами лотерей. Під час перевірки комунальники виявили незаконне використання рекламних засобів на п'яти точках в столиці, повідомляє УНН.

Йдеться зокрема про такі адреси: вул. Басейна, 10, бульвар Чоколівський, 37, Героїв Сталінграду, 6, Парково-Сирецька, 1, та Вадима Гетьмана, 2.

"В ході проведення КП "Київреклама" обстежень за вказаними у запиті адресами виявлено самовільно розміщені рекламні засоби, які встановлено із порушенням вимог Порядку розміщення реклами в місті Київ, затвердженого рішенням Київської міської ради від 22.09.2011 № 37/6253", - зазначили у КП.

При цьому, у "Київрекламі" запевнили, що рекламні вивіски на вказаних вище об'єктах будуть демонтовані.

"Самовільно розміщені рекламні засоби включено до наказів Управління з питань реклами "Про демонтаж рекламних засобів", - пообіцяли комунальники.

Нагадаємо, боротьбу із нелегалами розпочав найбільший оператор лотерей “М.С.Л.”, вивіски якого незаконно використовують для маскування азартних клубів.

Під час спільного рейду з журналістами лише в Києві було виявлено низку закладів, які безперешкодно займаються забороненою діяльністю. У поліції обіцяють покарати порушників, але водночас констатують безпорадність.

Наприклад, кримінальне провадження за фактом організації азартних ігор за адресою Чоколівський бульвар, 37, поліція розслідує вже декілька років, і все безрезультатно.

Аналогічна ситуація і в Борисполі. Три роки тому правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом організації незаконних азартних ігор у клубі за адресою Київський шлях, 127/10. Але і досі розслідування перебуває на етапі “встановлення осіб”. 

Українські Національні Новини

Суспільство