azerbaidzhan-ta-virmeniia-zvynuvachuiut-odyn-odnoho-v-obstrilakh-povidomliaietsia-pro-zahyblykh

Азербайджан та Вірменія звинувачують один одного в обстрілах: повідомляється про загиблих

 • 21562 переглядiв

Вірменія і Азербайджан звинувачують один одного в обстрілах уздовж свого кордону, в результаті яких, за повідомленнями, загинули двоє вірменських солдатів і один азербайджанський солдат отримав поранення.

Вірменія та Азербайджан звинуватили один одного в завданні ударів. Міноборони в Єревані заявило, що двоє вірменських військових загинули. Про це повідомляє, пише УНН.

Деталі

За заявою Міноборони в Баку, вірменські військові нібито застосували зброю ввечері 12 лютого, обстрілявши азербайджанські позиції поблизу кордону на товузському напрямку, поранено одного військовослужбовця.

Міноборони в Єревані заявило, що двоє вірменських військових загинули, є поранені після азербайджанського обстрілу вранці 13 лютого в районі села Неркін Ханд на східному кордоні з Азербайджаном.

При цьому в Єревані спростували інформацію про обстріл азербайджанських позицій у північно-східній частині прикордонної зони.

Нагадаємо

13 грудня, минулого року, Вірменія та Азербайджан провели обмін військовополонених. З полону звільнили 32 вірмен і двох азербайджанців.