b-netanyakhu-zaklikav-skasuvati-agentstvo-oon-dlya-dopomogi-palestinskim-bizhentsyam

Б.Нетаньяху закликав скасувати агентство ООН для допомоги палестинським біженцям

 • 7968 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху закликав скасувати Близькосхідне агентство ООН для допомоги палестинським біженцям і організації робіт (БАПОР), передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Значною мірою діяльність БАПОР спрямована на демонстрацію проблеми палестинських біженців, а не на її рішення, прийшов час скасувати БАПОР як самостійну одиницю і передати його функції верховного комісаріату ООН у справах біженців", - сказав Б.Нетаньяху на щотижневому засіданні уряду Держави Ізраїль.

"Для палестинських біженців, у більшості з яких є постійне місце проживання, створено окремий агентство, яке називається БАПОР", - продовжив Б.Нетаньяху. За його словами, "відділення БАПОР ведуть активне підбурювання проти Ізраїлю".

Прем'єр повідомив також, що на цьому тижні під час зустрічі з постійним представником США в регіоні при ООН Ніккі Хейлі він сказав їй, що "настав час, щоб Організація Об'єднаних Націй розглянула доцільність подальшого існування БАПОР".

Нагадаємо, Президент Палестинської національної адміністрації Махмуд Аббас заявив, що готовий зустрітися з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху "під протекцією" президента США Дональда Трампа.

Українські Національні Новини

Новини Світу