babak-zvilnili-z-posadi-ministra-rozvitku-gromad-ta-teritoriy-ukrayini

Бабак звільнили з посади міністра розвитку громад та територій України

 • 25376 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Верховна Рада України ухвалила в цілому проект постанови №2767 про звільнення Альони Бабак з посади міністра розвитку громад та територій України. Відповідне рішення підтримали 266 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

Так, відповідно до подання Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, внесеного на розгляд до ВР 16 січня 2020 року, парламентарі проголосували за звільнення Альони Бабак з посади міністра розвитку громад та територій України.

"Зараз я пропоную проект постанови. Хочу пояснити ситуацію - наша колега Альона Бабак виявила бажання і написала заяву на звільнення з посади... Хочу їй подякувати за важку роботу, яка вона робила протягом цих 4 місяців", – сказав Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час обговорення проекту постанови.

За словами самої Бабак, заява написана нею особисто за власним бажанням.

Нагадаємо, депутати комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування підтримали звільнення Альони Бабак з посади міністра розвитку громад та територій України.

Українські Національні Новини

Політика