bagato-svitovikh-bokseriv-ta-sportsmeniv-tsikavlyatsya-viynoyu-v-ukrayini-usik

Багато світових боксерів та спортсменів цікавляться війною в Україні – Усик

 • 151288 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Український боксер, чемпіон світу Олександр Усик заявив, що спортсмени та боксери світового рівня цікавляться війною в Україні та питають про те, чи можуть вони допомогти у боротьбі з російським агресором. Про це він заявив під час спілкування з українськими журналістами, передає УНН.

Цитата

“Практично всі ті хлопці, з якими я спілкуюся, вони цікавляться – як справи в країні, як в мене. Коли тільки все почалося, багато хто: і Тоні Белью писав, і Дерек Чисора. Тобто багато хто зі спортсменів та боксерів, з якими я боксував чи не боксував, питали. Вони підтримували та здебільшого питали, як вони можуть допомогти Україні та мені особисто”, – розповів Усик.

Доповнення

21 серпня український боксер Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа чим і підтвердив свої чемпіонські пояси WBO, WBA, IBF і IBO, які відібрав у Джошуа у вересні минулого року, та свій статус чемпіона світу.

Чемпіон світу за версіями IBF, IBO, WBA Super та WBO у суперважкій вазі Усик очолив оновлений рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагових категорій за версією The Ring.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Над Миколаївщиною збили російський безпілотник "Картограф"

     • 107294 переглядiв

    Концерн Shell вийшов із проекту "Сахалін-2" у росії

     • 187855 переглядiв

    Літо-2022: у Києві зафіксували вісім температурних рекордів

     • 244378 переглядiв