bagatostrazhdalniy-zoopark-xii-misyatsiv-na-kiyivschini-otrimav-blagodiyniy-korm-dlya-tvarin

Багатостраждальний зоопарк "XII Місяців" на Київщині отримав благодійний корм для тварин

 • 151030 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Безплатно годувати людей, дітей і тварин - саме таку гуманітарну місію у складні для країни часи обрав для себе найбільший виробник курятини, компанія МХП (Наша Ряба), повідомляє УНН.

Понад 2000 кг субпродуктів компанія передала багатостраждальному зоопарку «XII Місяців», що розташований у Демидові на Київщині і який довгий час перебував в окупації.

«Харчі для тварин встигли доставити до початку затяжного комендантського часу, який після звільнення Київщини тривав кілька днів для можливості розмінування території. Таким чином вчасна доставка м’ясної продукції від МХП стала підтримкою для знесилених мешканців відомого по всій Україні контактного зоопарку», - розповіли в МХП.

Загалом на Київщині завдяки вчасній підтримці виробника волонтерам вдалося під час окупації врятувати від голодної смерті понад 4 тисячі покинутих і безпритульних собак та котів, зокрема у таких «гарячих точках» як Буча, Ворзель, Бориспіль, Немішаєво та Гостомель.

«Наша благодійна допомога – це завжди про людей, навіть коли вона стосується братів наших менших. Адже самі про себе ані домашні улюбленці, ані мешканці зоопарків потурбуватися не можуть. Тому від початку війни наші центри допомоги були відкриті і для допомоги тваринам, які потребують м’ясної продукції», - зазначили в компанії.

Додамо, що раніше МХП передав на благодійність свою першу партію дитячого харчування «КОКО».

ОКрім того, МХП передав понад 8 тисяч тонн благодійної продукції на суму майже 500 тисяч гривень ЗСУ, теробороні, лікарням та людям, які перебувають у зонах бойових дій (дані станом на 21 березня).

Довідка

Міжнародна компанія МХП належить Юрію Косюку та є найбільшим виробником курятини в Україні. Найпопулярніший бренд компанії - «Наша Ряба».

Українські Національні Новини

Суспільство