baiden-zaiavyv-pro-terminovu-neobkhidnist-ukhvalennia-konhresom-paketu-dopomohy-izrailiu-ta-ukraini

Байден заявив про "термінову необхідність" ухвалення Конгресом пакету допомоги Ізраїлю та Україні

 • 18087 переглядiв

Байден закликав Конгрес якнайшвидше ухвалити пакет допомоги Україні та Ізраїлю, схвалений Сенатом.

Президент США Джо Байден у неділю вдень взяв участь у телефонній розмові з керівництвом Конгресу, щоб обговорити "термінову необхідність" ухвалення Палатою представників пакету допомоги для Ізраїлю та України, схваленого раніше Сенатом, пише УНН з посиланням на CNN.

Президент обговорив термінову необхідність того, щоб Палата представників якнайшвидше ухвалила додатковий законопроект щодо національної безпеки

- заявив Білий дім у неділю.

За даними Білого дому, у дзвінку взяли участь лідер республіканської меншості у Сенаті Мітч Макконнелл, спікер Палати представників Майк Джонсон, лідер демократичної більшості у Сенаті Чак Шумер та лідер демократичної меншості у Палаті представників Гакім Джефріс.

На недільній пресконференції Шумер закликав Палату представників, де більшість має Республіканська партія, вжити заходів щодо пакету допомоги, ухваленого Сенатом, після атаки Ірану. "Найкращий спосіб допомогти Ізраїлю та Україні - це ухвалити додатковий законопроект цього тижня", - сказав Шумер, згідно зі стенограмою, наданою його офісом. "Я закликав спікера Джонсона зробити це", - зазначив Шумер.

Як повідомлялося, Шумер заявив, що лідери Конгресу США у телефонній розмові з президентом США Джо Байденом досягли консенсусу щодо допомоги Ізраїлю та Україні.

15.04.24, 01:23 • [views_0]