bakhmut-zalishayetsya-napryamom-golovnogo-udaru-voroga-za-dobu-u-tsomu-rayoni-28-boyezitknen-cherevatiy

Бахмут залишається напрямом головного удару ворога, за добу у цьому районі 28 боєзіткнень - Череватий

 • 164945 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Бахмут залишається напрямом головного удару ворога, на цьому напрямку за добу українські захисники ліквідували 100 окупантів, сталося 28 боєзіткнень. Про це повідомив речник Східного угруповування військ ЗС України Сергій Череватий в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Бахмут залишається напрямом головного удару ворога", - сказав Череватий.

З його слів, тут орудує чвк "вагнер", "але попри сильні втрати воно змушене підсилене бути регулярними військами окупанта, в першу чергу повітряно-десантними підрозділами та мотострілецькими".

"За добу ворог наніс 187 ударів ствольною та реактивною артилерією по наших позиціях в районі Оріхово-Василівки, Дубово-Василівки, Ягідного, Богданівки, Бахмута. Там же відбулося 28 боєзіткнень, в яких ворог втратив - 100 окупантів знищено було, 97 зазнали поранень”, – розповів він.

Нагадаємо

За даними Генштабу, противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Підрозділи Сил оборони України відбили на них понад 60 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Білогорівка, Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

Українські Національні Новини

Війна