balukh-napisav-lista-ukrayintsyam

Балух написав листа українцям

 • 11103 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Український політв’язень Володимир Балух, який голодує вже 154 дні, написав листа. Лист опублікував у своєму Facebook заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз, передає УНН.

Так, у листі датованому 22 серпня Балух бажає здоров’я та янголів-охоронців українському війську, духівництву та громадянському суспільству.

"Сердечно дякую всім однодумцям за щастя відчувати себе членом великої родини, що керується ідеалами Правди, Честі і Гідності", - написав Балух.

"Саме зараз, відбиваючи чергову шовіністичну навалу сусіда-імперіаліста, вважаю, вкрай важливим є докласти максимум зусиль, аби укріпити єдність суспільства, церкви і держави як такої", - додав він.

Крім того, Балух додав, що українці мають відстоювати своє права на автокефалію, оскільки "є неприпустимим, що в середині держави в церковній царині домінуючі позиції займає єпархія церкви держави-агресора".

Нагадаємо, Велика Британія закликає Росію звільнити Олега Сенцова та Володимира Балуха.

Як повідомляв УНН, українського політв’язня Володимира Балуха, який продовжує голодування з 19 березня, продовжують тримати у загальній камері. Адміністрація СІЗО у Сімферополі не враховує його важкий стан.

Українські Національні Новини

Політика