balukha-vipisali-z-likarni-volonter

Балуха виписали з лікарні - волонтер

 • 14212 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Колишнього бранця Кремля Володимира Балуха, якого госпіталізували після побиття у Києві понад місяць тому, виписали з лікарні швидкої допомоги, далі - реабілітація. Про це повідомила волонтер Наталя Лютікова у Facebook, передає УНН.

"Усім, хто хвилювався, молився, вірив і чекав, вітання від Володимира Балуха... Володимира виписали з лікарні швидкої допомоги, завершився страшний етап болю і невідомості. Новий день Володя розпочне з реабілітації і підготовки до відновлення", - повідомила Лютікова, оприлюднивши фото з Балухом.

За її словами, найближчі місяці Балуха чекає "багато вправ, професійне лікування в одній з найкращих клінік країни, і, я переконана, повне одужання".

Як повідомлялося, звільненого з російської в’язниці українського політв’язня Володимира Балуха побили у ніч на 8 вересня. Вранці 8 вересня його госпіталізували. 12 жовтня Балуха перевели з реанімації в нейрохірургію.

Нагадаємо, 19 вересня Дніпровський районний суд заарештував на 2 місяці підозрюваного у заподіянні тяжких травм Володимиру Балуху. За інформацією столичної прокуратури, це 32-річний житель Київської області.

Українські Національні Новини

Суспільство