bandu-v-odesi-zatrimali-za-napadi-i-pograbuvannya-vidviduvachiv-bordelyu

Банду в Одесі затримали за напади і пограбування відвідувачів борделю

 • 18867 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. В Одесі затримали трьох чоловіків, які підозрюються у тому, що для отримання інформації про матеріальний стан потенційних жертв, створили місця розпусти. Після чого зловмисники нападали та грабували відвідувачів закладу у їх помешканнях або поблизу. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Національної поліції.

Як вказано, до складу групи входило троє жителів Одеси, двоє з яких раніше були засуджені за скоєння тяжких злочинів. Для отримання інформації про матеріальний стан потенційних жертв, як повідомляється, останні створили місця розпусти.

Після розваг з мешканцями та гостями міста дівчата повідомляли власникам борделю інформацію про осіб, які потребують "уваги". Зокрема – адресу проживання, наявність грошей чи цінностей, їх місце знаходження у будинку чи квартирі, варіанти проникнення до їх житла, а також наявність чи відсутність камер відеоспостереження, додали у поліції.

Отримавши необхідну інформацію, учасники злочинного угруповання нападали на потерпілих безпосередньо в їх помешканні, або підстерігали при виході.

У понеділок, 3 лютого, поліцейські затримали трьох учасників злочинної групи. Під час проведення процесуальних заходів за місцем мешкання затриманих та у борделі було вилучено зброю, та інші спецзасоби, які використовувалися під час скоєння кримінальних правопорушень, кілька десятків мобільних телефонів, "чорнові" записи про діяльність закладу. Окрім того, було вилучено гроші, частина з яких має ознаки підробки.

Наразі троє осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру за статтею 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, чоловік у Києві піде під суд за серію нападів на пенсіонерок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Стало відомо про перші результати роботи сервісу "єМалятко"

     • 16025 переглядiв