bari-moskvi-obshukali-cherez-finansuvannya-zsu-politsiya-zastosovuvala-shokeri-ta-pisni-lyube

Бари Москви обшукали через "фінансування ЗСУ": поліція застосовувала шокери та пісні "Любе"

 • 257936 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. У московські бари Underdog і La Virgen у п'ятницю прийшла поліція і затримала людей. За словами очевидців, рейд був пов'язаний з нібито зі "спонсоруванням ЗСУ" з боку власників. Про це повідомляє ОВС-Інфо, SOTA і "Медіазона", передає УНН.

Деталі

За словами тих, хто звернувся в ОВС-Інфо, силовики прийшли в бари з кувалдою та електрошокерами.

Повідомляється, що в інстаграмах Underdog і La Virgen з'явилися повідомлення про те, що заклади закриті.

"Усі деталі ми розповімо пізніше, або ви дізнаєтеся їх від друзів", — написали співробітники Underdog.

За інформацією SOTA, близько десятої вечора ОМОН поїхав з Underdog, при цьому одну з відвідувачок силовики змусили написати на дверях "Z — за росію". У самому приміщенні увімкнули пісні Шамана, "Любе", а також "Синий платочек" і "Хей, ой, да конь мой вороной".

Співробітник Underdog, який побажав залишитися анонімним, розповів "Медіазоні", що відвідувачів бару змушували підспівувати, погрожуючи їм шокерами, і просили людей із татуюваннями роздягнутися. За словами адвоката Костянтина Єрохіна, з бару вилучили фіскальні накопичувачі та два термінали. Співробітники Underdog розповіли йому про побиття і застосування шокерів під час рейду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У білорусі співачку, яка виконала пісню "Океану Ельзи", засудили до 3 років "домашньої хімії"

Серед відвідувачів і персоналу обох закладів є затримані, їх відвезли в ОВС Басманного району. Про це вони самі встигли повідомити ОВС-Інфо.

Адвоката Костянтина Єрохіна уточнив, що загалом затримали близько 40-50 осіб, більшість із них відпустили з відділу після перевірок підписок у телеграмі.

Повідомляється, що "Агентство. Москва" опублікувало відео з відвідувачами бару Underdog, яких змусили співати пісню групи "Любе" "Березы".

Зазначається, що в липні 2022 року Baza писала, що засновники Underdog і La Virgen Taqueria зіткнулися з погрозами через публікацію анонса благодійного маркету вінілових платівок на підтримку колективу Kyiv Angels ("Ангели Києва").

Пізніше власники закладів повідомили про злом акаунта La Virgen Taqueria, де був опублікований пост. Вони заявили, що пожертвування йшли на допомогу притулку для тварин "Твоя собача справа".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП