basketbol-klippers-zavoyuvali-pershu-peremogu-u-pivfinalniy-seriyi-pley-off-nba

Баскетбол: "Кліпперс" завоювали першу перемогу у півфінальній серії плей-офф НБА

 • 18386 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. В рамках третього поєдинку півфінальної серії плей-офф НБА "Лос-Анджелес Кліпперс" вдома приймали "Фінікс Санс", передає кореспондент УНН.

Деталі

У першій половині гри обидві команди продемонстрували доволі низький відсоток влучань. Доленосною стала третя чверть, в якій ривок "Кліпперс", а також закинутий м'яч зі своєї половини під сирену від лідера Пола Джорджа, дозволив їм захопити значну перевагу. У наслідку 106:92 на їх користь.

Найзначніший внесок в перемогу "Кліпперс" вніс легкий форвард Пол Джордж, на рахунку якого дабл-дабл з 27 очок, 15 підбирань і 8 передач. Ще один дабл-дабл у складі "Кліпперс" на рахунку хорвата Івіци Зубаца - 15 очок, 16 підбирань і 1 передача.

Найбільш результативним гравцем "Фінікса" став центровий Деандре Ейтон - 18 очок і 9 підбирань. Єдиний дабл-дабл у розігруючого Кріса Пола, йому вдалося набрати 15 очок, а також здійснити 12 передач і 2 підбирання. Пол провів перший поєдинок у серії.

Примітно, що серію у "Кліпперс" продовжують пропускати зірковий гравець НБА – Кавай Леонард, а також форвард Серж Ібака.

Відзначимо, що "Кліпперс" – перша команда в історії плей-офф НБА, яка поступалася в третій поспіль серії з рахунком 0:2. Наразі рахунок у серії 1:2 на користь "Санс".

Доповнення

Наступна зустріч між командами теж відбудеться в Лос-Анджелесі.

Українські Національні Новини

Спорт