basketbolista-klubu-nba-diskvalifikuvali-za-pereyidannya-tsukerok

Баскетболіста клубу НБА дискваліфікували за переїдання цукерок

 • 12127 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Клуб НБА "Маямі Хіт" дискваліфікував атакуючого захисника команди Діона Вейтерса на 10 матчів без збереження заробітної плати, інформує УНН з посиланням на сайт команди.

Баскетболіст поводився неадекватно в літаку під час перельоту з матчу в Денвері, штату Колорадо. Виявилося, що американець переїв цукерок з вмістом коноплі, яка дозволена до продажу в Колорадо, і у нього сталася панічна атака.

Клуб висловив розчарування діями спортсмена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США госпіталізували 15 школярів через вживання цукерок з марихуаною

"У цьому сезоні було кілька випадків, коли Діон демонстрував поведінку, яка завдає шкоди команді. Відповідно, він буде тимчасово відсторонений від чемпіонату на 10 ігор, включаючи матч "Лейкерс" минулої п'ятниці, і зможе повернутися після гри "Голден Стейт Ворріорс" 29 листопада", - йдеться у повідомленні "Хіт".

"Маямі" підкреслив, що "пишається стартом сезону команди, і очікує що всі баскетболісти, включаючи Вейтерса, будуть поводитись відповідно до найвищих стандартів, демонструвати професіоналізм".

Зауважимо, що через пропуск великої кількості матчів Вейтерс також може втратити контрактний бонус у розмірі 1,2 млн дол.
Додамо, що колишній гравець "Клівленда" та "Оклахоми" провів минулого сезону за "Маямі" 44 поєдинки – набирав по 12 очок при 2,8 передачі в середньому за 25,9 хвилин.

Українські Національні Новини

Новини Світу