basketbolisti-khimika-prograli-makkabi-v-matchi-ligi-chempioniv

Баскетболісти "Хіміка" програли "Маккабі" в матчі Ліги чемпіонів

 • 6563 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Южненський "Хімік" у матчі 7-го туру групової стадії Ліги чемпіонів поступилися проти місцевого "Маккабі" Рішо ле-Ціон, повідомляє УНН з посиланням на сайт ФБУ.

"Хімік" невдало розпочав матч і в цілому провалився в першій половині. Южненці зіткнулися з серйозними проблемами в атаці, де підопічним Віталія Степановського не вдавалось впоратися з щільним пресингом господарів. При цьому гості зіткнулись з серйозними труднощами при переході з захисту в напад. Ізраїльтяни добре рухали м'яч і начисто виграли підбирання, набравши чверть очок у швидких відривах. Всі біди вилилися для "Хіміка" в - 20 очок за підсумками перших 20 хвилин гри.

Вирішивши свої завдання ще задовго до фінальної сирени, "Маккабі" не зупинився, поступово нарощуючи свою перевагу, яка по ходу матчу досягала максимальних 33 очок, а підсумковий рахунок зафіксував поразку "Хіміка" з 26-оковим дефіцитом – 48:74.
У турнірній таблиці український колектив на останній позиції – 1 перемога та 6 поразок.

Нагадаємо, що "Хімік" свій наступний матч у Лізі чемпіонів проведе 7 грудня на виїзді проти саратовського "Автодору". "Маккабі" у 8 турі групового раунду зіграє вдома проти фінського клубу "Катайя".

Нагадаємо, ФБУ перенесла матч лідерів Суперліги між "Хіміком" та БК "БІПА".

Українські Національні Новини

Спорт