batki-posered-nochi-zalishili-malyuka-u-nezachineniy-kvartiri

Батьки посеред ночі залишили малюка у незачиненій квартирі

 • 7664 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. В Івано-Франківську батьки залишили 2-річного хлопчика без нагляду у незачиненій квартирі. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

"Працівники ювенальної превенції доставили малюка, якого батьки залишили самого сьогодні, 14 січня, посеред ночі у незачиненій квартирі, до лікарні для медичного обстеження. Згодом поліцейські розшукали його 22-річну матір та 29-річного батька. За неналежне виконання батьківських обов'язків їх притягнуто до адміністративної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що плач дитини на сходах багатоквартирного будинку на вулиці Вовчинецькій близько 3:00 ночі почули сусіди та повідомили в поліцію. На місце події прибули патрульні поліцейські та працівники ювенальної превенції.

"У помешканні справді не було нікого з дорослих, а перелякана 2-річна дитина босоніж шукала матір на сходовій клітці", - повідомили у поліції.

Як повідомила прес-служба патрульної поліції України, сам хлопчик розповів, що мати лишила його напередодні увечері.

"Малий був небагатослівний і пояснив тільки, що мама лишила його напередодні увечері. Патрульні нагодували дитину печивом й побавили, тим часом викликавши на місце працівників відділу ювенальної превенції", – зазначили патрульні.

В обласному управлінні поліції повідомили, що поспілкуватися з батьками дитини працівникам ювенальної превенції вдалося лише вранці, коли дитина вже перебувала у безпеці під наглядом медиків.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області п'ятимісячна дівчинка померла після побиття вітчимом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП