batko-gandzyuk-nazvav-zustrich-iz-zelenskim-obnadiylivoyu

Батько Гандзюк назвав зустріч із Зеленським обнадійливою

 • 12582 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Батько вбитої активістки Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк заявив, що зустрічався з Президентом України Володимиром Зеленським, і назвав цю зустріч "обнадійливою". Про це повідомляє УНН із посиланням на BBC News Україна.

"...Оскільки зустріч була не для піару, то єдине, що скажу - вона була обнадійливою.

У попереднього президента бракувало політичної волі. Після зустрічі з новим президентом думаю, що йому у цьому напрямку політичної волі не бракує", - сказав Гандзюк.

Крім того, він розповів, що зустрічався також із п’ятим президентом України Петром Порошенком.

"…Ми зустрілися з Порошенком - з його ініціативи… Я йому сказав: Петро Олексійович, я не прошу, щоб ви їх засудили, але ми вважаємо, що ви повинні звільнити їх з посад, вони не мають керувати областю, і виключити з партії.

Петро Олексійович не дослухався і вони залишилися, а слідство почало гальмуватися..." - зазначив Гандзюк.

Як повідомляв УНН, раніше Віктор Гандзюк, батько вбитої активістки Катерини Гандзюк, попросив Президента України Володимира Зеленського про конфіденційну зустріч з ним та активістами руху "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Напад на Гандзюк стався 31 липня 2018 року: жінку облили сірчаною кислотою у Херсоні. Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. 4 листопада стало відомо про смерть Гандзюк після 3-х місяців лікування.

На початку червня цього року суд виніс вирок обвинуваченим у вбивстві громадської активістки з Херсона Катерини Гандзюк.

Українські Національні Новини

Політика