batko-ta-malolitnya-ditina-zaginuli-vnaslidok-dtp-u-korosteni

Батько та малолітня дитина загинули внаслідок ДТП у Коростені

 • 12276 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. 31-річний чоловік та його півторарічна донька померли в реанімаційному відділенні лікарні, отримавши важкі травми внаслідок ДТП на пішоходному переході у м. Коростень. Водій транспортного засобу з місця пригоди втік. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції в Житомирській області.

5 червня увечері у Коростені сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої було травмовано 31-річного чоловіка та його півторарічну доньку, яку чоловік тримав на руках. ДТП сталася на вулиці Грушевського близько 22.30.

"Обоє були доставлені у реанімаційне відділення лікарні, однак врятувати їх життя не вдалося", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2105, рухаючись у напрямку центру міста, не вибрав безпечної швидкості та наїхав на чоловіка з дитиною на руках, який переходив дорогу на пішохідному переході.

Водій транспортного засобу, не зупиняючи авто, з місця пригоди втік.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Станом на 11.00 6 червня поліцейські розшукали вказаний транспортний засіб в одному із дворів райцентру.

Тривають заходи для встановлення особи водія автомобіля. Йому може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 5-ти до 10-ти років.

Як повідомляв УНН 5 червня, двое людей загинуло внаслідок ДТП на Львівщині.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП