bavariya-oshtrafuvala-riberi-za-obrazlivi-vislovlyuvannya-gravtsya-v-sotsmerezhakh

"Баварія" оштрафувала Рібері за образливі висловлювання гравця в соцмережах

 • 9150 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Чинний чемпіон Німеччини мюнхенська "Баварія" наложила на Франка Рібері санкції у вигляді грошового штрафу за його недавні висловлювання в соціальних мережах, повідомляє УНН з посиланням на сайт клубу.

Інформацію стосовно санкцій під час тренувального збору в Досі підтвердив спортивний директор Хасан Саліхаміджич.

"Він використовував слова, які ми в "Баварії" вважаємо неприйнятними, і які Франк, як футболіст і як приклад для інших, не повинен використовувати. Вчора у нас відбулася довга розмова, в рамках якої я повідомив Франку, що на нього буде накладено великий грошовий штраф. Він з ним погодився", - зізнався Саліхаміджич.

Примітно, що під час своєї відпустки в Дубаї у рамках рекламної акції Рібері був запрошений в ресторан. У підсумку в ЗМІ з'явилися помилкові повідомлення, за якими футболіст нібито заплатив за стейк 1200 євро, що призвело до несправедливих образ "в самій неприємній формі" Рібері і його сім'ї в соціальних мережах. В результаті Рібері "виступив на захист своєї родини", проте в формі, яку "Баварія" вважала неприйнятною.

Зауважимо, що француз є 8-кратним чемпіоном Німеччини, вигравав з клубом Лігу чемпіонів, Клубний чемпіонат світу, а у складі збірної Франції здобував срібну медаль одного із чемпіонатів світу.

Нагадаємо, "Динамо" зацікавилось форвардом збірної США.

Українські Національні Новини

Спорт