bayden-chastkovo-rozkriv-sviy-ekonomichniy-plan-u-telefonniy-rozmovi-z-amerikankoyu-scho-vtratila-robotu

Байден частково розкрив свій економічний план у телефонній розмові з американкою, що втратила роботу

 • 24255 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Президент США Джо Байден поговорив по телефону з мешканкою Каліфорнії Мішель, яка в минулому році втратила роботу через пандемію, і розповів їй про свою програму стимулюючих економіку заходів. Відеосюжет про розмову розміщений в суботу в Twitter Байдена, передає УНН. До цього Мішель написала президенту листа.

Цитата

"Ідея в тому, що ми хочемо (заново) відкрити бізнес. Ми приймемо план, який надасть людям термінову допомогу, яку вони так потребують. Це допоможе малому бізнесу відкритися", - сказав глава Білого дому. Він також нагадав, що влада має намір домогтися вакцинації 100 млн осіб в найближчі 100 днів. У відповідь Мішель розповіла, що записала своїх батьків на щеплення.

Як повідомив прес-пул Білого дому, ця розмова є частиною програми, в рамках якої Байден має намір регулярно спілкуватися з громадянами.

Деталі

Економічний план Байдена в розмірі 1,9 трлн доларів передбачає виділення приблизно 400 млрд доларів безпосередньо на боротьбу з пандемією. Близько 1 трлн доларів має бути направлено на надання допомоги населенню, решта - на стимулювання економіки. 29 січня Байден закликав Конгрес якнайшвидше прийняти цю ініціативу.

Last year, Michele lost her job because of the pandemic. I recently gave her a call to hear her story and discuss how my American Rescue Plan will help families like hers. pic.twitter.com/SAqM2GytPf

— President Biden (@POTUS) February 6, 2021

Українські Національні Новини

Новини Світу