bayden-gotoviy-perenesti-debati-cherez-zarazhennya-trampa-na-covid-19

Байден готовий перенести дебати через зараження Трампа на COVID-19

 • 10766 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Кандидат в президенти США від Демократичної партії Джозеф Байден готовий перенести дату теледебатів з президентом США Дональдом Трампом. Про це в ефірі телеканалу ABC заявила представник передвиборного штабу Байдена Кейт Бедінгфілд, передає УНН.

“Ми вважаємо, що дебати повинні пройти в намічену дату, але це залежить від безлічі факторів, у першу чергу — від стану здоров’я президента Трампа... Ми сподіваємося на то, що дебати відбудуться в намічену дату, але, зрозуміло, підлаштуємося до будь-яких необхідних змін”, — заявила Бедінгфілд.

Нагадаємо, перший раунд дебатів Трампа і Байдена відбувся 29 вересня в Клівленді (штат Огайо). Другі дебати заплановані на 15 жовтня в Майамі (штат Флорида), треті — на 22 жовтня в Нешвіллі (штат Теннессі). Загальні вибори в США відбудуться 3 листопада.

Як повідомляв УНН, президент США Дональд Трамп лікується від симптомів COVID-19 експериментальним препаратом. В п’ятницю вдень він був доставлений до Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда після того, як він з дружиною отримали позитивні тести на COVID-19. За останніми даними лікарів, стан президента США поліпшується, і він може повернутися в Білий дім вже в понеділок.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден у неділю отримав негативні результати чергового тестування на коронавірус.

Українські Національні Новини

Новини Світу