bayden-nato-rozpadetsya-u-razi-pereobrannya-trampa-na-drugiy-termin

Байден: НАТО розпадеться у разі переобрання Трампа на другий термін

 • 11201 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Північноатлантичний альянс припинить своє існування в разі обрання Дональда Трампа на другий президентський термін. Про це повідомляє УНН з посиланням на NBC.

З таким прогнозом виступив колишній американський віце-президент Джо Байден на теледебатах демократів, які претендують на висунення кандидатом в президенти від своєї партії на виборах 2020 року.

Дискусія проходила в одному з культурних центрів Майамі (штат Флорида), трансляцію вів телеканал NBC.

"Ми знаємо, що НАТО розпадеться, якщо його оберуть ще на чотири роки, - сказав Байден. - Це найважливіший альянс в історії США".

За зміцнення відносин між США і їх союзниками по НАТО висловилися також сенатор від штату Каліфорнія Камала Харріс, сенатор від Колорадо Майкл Беннет і конгресмен від Каліфорнії Ерік Суолуелл.

Байден вважається лідером серед політиків, що претендують на висунення кандидатами в президенти від демократів. Згідно з результатами соцопитувань, рейтинг колишнього віце-президента перебував в останні місяці на рівні від 20% до 45%.

Нагадаємо, екс-віце-президент Сполучених Штатів Джо Байден на передвиборчому мітингу у Філадельфії засудив розкол серед демократів та закликав їх об'єднатись для перемоги над Трампом на президентських виборах 2020 року.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп і Меркель обговорили підтримку реформ в Україні

     • 12190 переглядiв

    У Грузії проведуть масштабну акцію "Марш свободи"

     • 7808 переглядiв

    На сьогодні встановлено ціну на банківські метали

     • 14200 переглядiв

    Офіційний курс гривні встановлено на рівні 26,17 грн/долар

     • 8867 переглядiв

    Саміт G20 в Осаці почався з зустрічі Трампа і Абе

     • 12746 переглядiв