bayden-pidpisav-zakon-pro-rozsekrechennya-informatsiyi-yaka-povyazana-z-pokhodzhennyam-covid-19

Байден підписав закон про розсекречення інформації, яка пов'язана з походженням COVID-19

 • 936130 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Президент США Джо Байден підписав закон про розсекречення всієї можливої інформації, яка пов'язана з виникненням COVID-19. Про це повідомляє УНН з посиланням на Білий дім.

Цитата

“Я поділяю мету Конгресу Сполучених Штатів оприлюднити якомога більше даних про походження коронавірусної хвороби”, — наголосив Байден.

Він також додав, що у 2021 році наказав розвідці використовувати всі наявні інструменти для розслідування виникнення COVID-19. Байден наголосив, що робота триває, адже потрібно зрозуміти походження коронавірусу, аби краще запобігти майбутнім пандеміям.

“Ми продовжуватимемо переглядати всю секретну інформацію, що стосується походження COVID-19, включаючи потенційні зв’язки з Інститутом вірусології Уханя. Запроваджуючи це законодавство, моя адміністрація розсекретить і поширить таку інформацію, наскільки це можливо, відповідно до моїх конституційних повноважень щодо захисту від розголошення інформації, яка може завдати шкоди національній безпеці”, — зазначив він.

Нагадаємо

Всесвітня організація охорони здоров’я закликає КНР відкрити доступ до усієї інформації, яка пов’язана з пандемією COVID-19.

Українські Національні Новини

COVID-19