bayden-zaboronit-vyizd-v-ssha-dlya-inozemtsiv-scho-pobuvali-neschodavno-v-par

Байден заборонить в'їзд в США для іноземців, що нещодавно побували в ПАР

 • 11611 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Президент США Джо Байден введе обмеження на в'їзд на американську територію для більшості іноземців, що побували нещодавно в ПАР. Як відзначає в неділю агентство Reuters з посиланням на джерела в сфері охорони здоров'я, відповідне рішення для стримування поширення пандемії та нового штаму коронавірусу почне діяти з 30 січня, передає УНН.

Деталі

Глава вашингтонської адміністрації скасує 25 січня дозвіл свого попередника Дональда Трампа на в’їзд для громадян Бразилії, Великої Британії, Ірландії і країн Шенгенської угоди.

За даними Reuters, деякі експерти побоюються, що існуючі вакцини можуть бути неефективні для боротьби з південноафриканським штамом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Байдена звинуватили адміністрацію Трампа у відсутності плану розподілу вакцин від COVID-19

Що передувало

Байден оголосив 21 січня про введення карантину в відношенні всіх осіб, які прибувають в США з-за кордону повітряним транспортом.

Варто нагадати

За даними Університету Джонса Хопкінса, з початку пандемії в США виявлено понад 25 млн випадків зараження коронавірусом, померли понад 418 тис. чоловік. Країна за обома показниками посідає перше місце в світі.

Українські Національні Новини

Новини Світу