bayden-zobovyazhe-usikh-federalnikh-pratsivnikiv-vaktsinuvatisya-proti-covid-19

Байден зобов'яже усіх федеральних працівників вакцинуватися проти COVID-19

 • 16436 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Очікується, що в четвер президент Байден підпише указ, що вимагає, щоб всі федеральні службовці були вакциновані, без будь-якої можливості регулярного тестування на коронавірус в якості альтернативи. Про це пише УНН з посиланням на The Washington Post.

Деталі

Зобов'язання, торкнеться приблизно 2,1 мільйона робочих.

Байден планує розробити "надійний план по зупинці поширення "Дельта" варіанту і посилення вакцинації від COVID-19", заявили в Білому домі.

Очікується, що це буде поворотний момент для Сполучених Штатів, де надії на те, що вакцинація знизить навантаження на лікарні і дасть більше соціальних свобод, були підірвані поширенням дуже заразного варіанту COVID-19 "Дельта". Байден також планує скликати глобальний саміт, який відбудеться під час Генеральної Асамблеї ООН в кінці цього місяця, щоб відреагувати на кризу з коронавірусом і збільшити поставки вакцин в країни, що розвиваються.

Додамо

Тиск на Байдена посилюється в міру погіршення перспектив громадської охорони здоров'я. Середнє число смертей від коронавірусу в США за сім днів склало 1 524 станом на середу в порівнянні з 509 місяць тому, на тлі слабкого поширення вакцинації в багатьох штатах і розбіжностей з приводу вимог до масок і вакцин.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Одержувачів посилок з-за кордону Рада бере "під ковпак"

     • 25162 переглядiв

    Засідання РНБО завтра не буде

     • 21243 переглядiв

    Розмір платіжки за комуналку за рік зріс на 36%

     • 21111 переглядiв