bazhayemo-ukrayinskoyi-krovi-u-vrotslavi-do-ukrayintsiv-u-khostel-uvirvalisya-polyaki

Бажаємо української крові: у Вроцлаві до українців у хостел увірвалися поляки

 • 94635 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. У місті Вроцлав до українців у хостел увірвалися чотири п’яних поляків із криками: “бажаємо української крові”. Як повідомив у своєму пості на Facebook головний сержант танкової роти батальйону ЗСУ “Айдар” Віталій Корун, у цей час у хостелі перебував танкіст із батальйону “Айдар”, який дав відсіч нападникам, передає УНН.

Цитата

“В хостел де живуть українці, вночі, вибивши з ноги двері, увірвалися четверо поляків, звісно що п'яні, і почали кричати що вони "бажають відвідати української крові". Але на їх біду в цьому хостелі в той час був танкіст з Айдара”, - повідомив сержант.

Деталі

За словами Корсуна, танкіст з “Айдара” із позивним “Акс” дав відсіч польським нападникам.
Він наголосив, що у двох із нападавших на українців вибиті зуби, “двоє інших тупо повтікали, побачивши як Акс тих "пригощає”.

Також зазначається, що поліцію на місце не викликали, а поляків “виставили за двері”на вулицю.
Відео наслідків побоїв сержант оприлюднив на Facebook.

УНН звернувся за роз’ясненням та додатковою інформацією до Міністерства закордонних справ.

Нагадаємо

Раніше у Польщі двоє поліцейських побили українця при затриманні. Польська прокуратура оголосила їм обвинувачення у справі про вивезення й побиття 30-річного громадянина України. 

Місяцем раніше повідомлялося про смерть українця Дмитра Никифоренка. У межах розслідування обставин смерті громадянина України у Вроцлавському витверезнику в Польщі 30 липня цього року затримано уже 9 осіб.

                                                     

Українські Національні Новини

Кримінал та НП