bbc-viplatit-1-6-mln-dolariv-na-blagodiynist-cherez-skandalne-intervyu-z-printsesoyu-dianoyu

BBC виплатить 1,6 млн доларів на благодійність через скандальне інтерв'ю з принцесою Діаною

 • 143249 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. ВВС пожертвує виторг від продажу скандального інтерв'ю з принцесою Діаною в 1995 році на благодійність, передає УНН.

Деталі

Рекордні 22,8 мільйона людей переглянули інтерв'ю «Панорами», в якому Діана докладно описала зраду у шлюбі зі спадкоємцем престолу принцом Чарльзом.

Незалежний звіті суддів, опублікований в травні, виявив, що журналіст ВВС Мартін Башир замовив підроблені банківські виписки, а потім показав їх братові принцеси Діани, щоб той переконав її дати інтерв'ю.

Розслідування виявило, що Башир використовував обманні методи для отримання доступу до Діани, включаючи підроблені документи. Журналіст також поширював наклеп на близьких до принцеси осіб, що допомогло переконати її, що вона не може довіряти оточуючим.

В інтерв'ю принцеса Діана:

  • сказала, що роман принца Чарльза з Каміллою Паркер Боулз (тепер його дружина, герцогиня Корнуольська) змусив її почуватися "нікчемною";
  • говорила про те, що у шлюбі " нас троє";
  • сказала, що у неї була булімія і членоушкодження;
  • припустила, що принц Чарльз, можливо, не зможе адаптуватися до того, щоб стати королем;
  • заявила, що співробітники принца Чарльза ведуть проти неї кампанію.

ВВС заявила у п'ятницю, що виплатить загалом 1,42 мільйона фунтів стерлінгів (1,64 мільйона доларів) семи благодійним організаціям, пов'язаним із принцесою.

Додамо

Діана та Чарльз офіційно розлучилися у 1996 році. Наступного року вона загинула у віці 36 років у автокатастрофі, коли її переслідували фотографи-папараці у Парижі. Чарльз одружився з Каміллою Паркер-Боулз в 2005 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британські ЗМІ розкрили правду про скандальне інтерв'ю принцеси Діани через 26 років

Українські Національні Новини

Новини Світу