bez-glyadachiv-uaf-zatverdila-rishennya-stosovno-chempionativ-ukrayini

Без глядачів: УАФ затвердила рішення стосовно чемпіонатів України

 • 11532 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Українська асоціація футболу затвердила рішення стосовно низки чемпіонатів України з футболу та Кубку країни з футболу через пандемію коронавірусу, повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу УАФ.

Згідно з постановою Кабінету міністрів України №211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19", Виконавчий комітет Української асоціації футболу вирішив проводити матчі УПЛ, Кубку України, U-21 та U-19 УПЛ, ПФЛ вищої ліги чемпіонату України серед жіночих команд та Екстра-ліги, Кубку України з футзалу без глядачів та за умови, що загальна чисельність усіх учасників матчу та осіб, задіяних у його організації та проведенні (в тому числі офіційних осіб матчу, офіційних представників команд, учасників матчу), не перевищуватиме 200 осіб.

Окрім того, УАФ зобов’язала відповідних організаторів змагань призупинити проведення усіх змагань ДЮФЛ, футзальних дитячо-юнацьких змагань та змагань серед дівочих команд у всіх вікових категоріях у період із 12 березня до 3 квітня 2020 року.

Як повідомляв УНН, футболіст "Ювентуса" захворів на коронавірус. 

Українські Національні Новини

Спорт