bez-nalezhnoyi-reaktsiyi-rosiya-ignoruye-ukrayinsku-initsiativu-v-tkg-schodo-obminu-polonenikh

Без належної реакції: Росія ігнорує українську ініціативу в ТКГ щодо обміну полонених

 • 17575 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Українська сторона у Тристоронній контакній групі продовжує наполягати на необхідності якнайшвидшого обміну полоненими, але у РФ ці ініціативи не зустрічають належної реакції, передає УНН із посиланням на Українську делегацію для участі у Тристоронній контактній групі.

Цитата

"Українська делегація продовжує наполягати на необхідності якнайшвидшого звільнення всіх осіб, утримуваних у зв’язку з конфліктом, та вживає всіх необхідних для цього заходів.

На жаль, наші пропозиції та ініціативи поки не зустрічають належної реакції російської сторони", - йдеться у повідомленні.

Доповнення

Спікер Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі, радник з інформаційної політики голови української делегації у ТКГ Олексій Арестович заявив, що на окупованій частині Донбасу бойовики утримують до 300 людей.

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова повідомляла, що переговори про обмін утримуваними особами між Україною і Росією на даний момент “практично заморожені” через позицію російської влади.

Українські Національні Новини

Політика