bez-vnutrishnoyi-destabilizatsiyi-nas-nemozhlivo-peremogti-danilov-pro-informatsiynogo-voroga

Без внутрішньої дестабілізації нас неможливо перемогти: Данілов про інформаційного ворога

 • 130802 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Україна, окрім зовнішнього ворога – росії, не має забувати і про внутрішнього – інформаційного. Про це написав на своїй сторінці у Facebook секретар Ради з нацбезпеки і оборони України Олексій данілов, повідомляє УНН.

Деталі

"Українці й вся наша країна кожного дня знаходяться в ситуації постійних загроз рашистських наступів, ракетних обстрілів, руйнувань, повітряних тривог і, як наслідок, смертей та жертв. Але крім видимого ворога, є ворог не менш небезпечний – ворог інформаційний", - написав Данілов.

З його слів, саме через використання доступних каналів комунікації "перефарбований ворог, медійні гауляйтери путіна, колишня медійна обслуга януковича" роблять спробу дезорганізувати, демотивувати і психологічно демобілізувати.

"Хтось із рашистської "інформаційної ДРГ" страхає наступом на Київ, розповідає про зраду й що "на фронті все погано", лякає падінням гривні й "майбутнім голодом", "невідворотним оточенням" і що "Захід нас здав". Кажуть про неминучість угоди з московією й необхідність поступок цій недоімперії", - повідомив секретар РНБО.

Не меншу небезпеку на його думку становить "спроба заколисати заспокійливими новинами та вивести зі стану мобілізації", начебто війна "десь там далеко", "ми вже перемогли й можна розслабитися" тощо.

"Пам’ятаємо! Ворог поруч, він може бути в окопі й на екрані телевізора але він ніколи не зможе нас перемогти, якщо ми зберігатимемо єдність і пильність, будемо згуртованими й зосередженими, готовими взяти до рук зброю або працювати на економіку, будемо уважними та спокійними. Без внутрішньої дестабілізації нас неможливо перемогти, і не забуваємо, що зараз, коли на фронті йдуть запеклі бої, ворог максимально інтенсифікував свої спеціальні інформаційні заходи, але Україна – не росія, й українців не вести в оману. 30 років незалежності дали нам щеплення від брехні та спроб маніпулювати нами", - додав Данілов.

Раніше

Як писав УНН, Центр протидії дезінформації при РНБО спростував фейк, який поширює росія про начебто рекордний врожай зернових в росії.

Українські Національні Новини

Суспільство