bezgluzdi-zayavi-putina-ta-psevdoreferendumi-tspd-zibrav-dobirku-feykiv-yaki-poshiryuye-krayina-agresor

Безглузді заяви путіна та псевдореферендуми: ЦПД зібрав добірку фейків, які поширює країна-агресор

 • 163270 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що продукував ворог протягом попереднього дня, передає УНН.

Деталі

Нова добірка базується на пропагандистських заявах російського диктатора та фейкових даних про те, що жителі окупованих територій Херсонської та Запорізької області хочуть приєднатися до країни-терористки:

1. Президент Росії заявив, що «українська сторона створює загрозу ядерній безпеці… навіщо вони це роблять я не розумію. Щоб привернути увагу до свого становища чи створити додаткову кризу? … головна загроза – це не сам реактор, а сховище відходів палива». Це дезінформація!

2. ЗМІ РФ повідомили: «за даними Кримського інституту політичних та соціологічних досліджень приєднання до РФ підтримує більшість мешканців Запорізької та Херсонської областей… позитивна динаміка фіксується за показниками: ставлення до входження до складу країни-агресора і сприйняття можливості отримання російського громадянства». Це маніпуляція!

3. «США втратили свою домінуючу позицію… азійсько-тихоокеанський регіон став точкою тяжіння капіталу, але Захід прагне зберегти світопорядок, а соціально-економічна та стабільність приноситься в жертву заради диктатури США в економіці», – заявив російський диктатор. Це дезінформація!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупаційна влада росії ставлять під сумнів "прозорість" МАГАТЕ.

Українські Національні Новини

Суспільство