biatlon-dvoye-ukrayintsiv-potrapili-do-top-25-sprintu-startovogo-etapu-kubku-svitu

Біатлон: двоє українців потрапили до топ-25 спринту стартового етапу Кубку світу

 • 21694 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. У швецькому Естерсунді відбулася спринтерська гонка у чоловіків в рамках стартового етапу Кубка світу з біатлону, інформує УНН з посиланням на Федерацію біатлону України.

Деталі

В українській збірній знайшовся стовідсотковий снайпер. Дмитро Підручний, зробивши роботу над помилками після індивідуальних перегонів, цього разу чудово відпрацював на обох вогневих рубежах і став найкращим у нашій команді з 21-м результатом у спринті.

На старті сезону дуже приємно продовжив дивувати Антон Дудченко насамперед швидкістю на дистанції. Він до другої стрільби йшов, випереджаючи графік Підручного.

Але на стійці припустився однієї помилки (останнього пострілу), змушений був зайти на коло штрафу, і в результаті капітанові команди поступився. Але – лише 1,2 секунди. Щоправда, у цей проміжок між українцями примудрилися вміститися ще два суперники, і підсумкове місце Дудченка – 24-те.

Третій результат України для Кубка націй показав Богдан Цимбал, який став одним промахом 52-го, та не отримав залікових балів.

Доповнення

На вершині п'єдесталу опинився швед Самуельсон (0), другим та третім стали норвежці Крістіансен та Йоханнес Тінгнес Бьо відповідно.

Українські Національні Новини

Спорт