biatlon-trener-anonsuvav-zmini-v-skladi-zbirnoyi-ukrayini-pered-drugim-etapom-kubku-svitu

Біатлон: тренер анонсував зміни в складі збірної України перед другим етапом Кубку світу

 • 17806 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Старший тренер жіночої збірної Урош Велепець оголосив зміни в складі збірної України перед другим етапом Кубку світу з біатлону. Про це повідомляє сайт "Xsport.ua", передає УНН.

Деталі

Старший тренер жіночої збірної Урош Велепець повідомив, що у команду викликана Дар'я Блашко, яка двічі потрапила в призи на першому етапі Кубка IBU в Ідрі. У той же час змагатися на Кубок IBU вирушили Катерина Бех та Ірина Петренко.

І якщо у випадку з Бех на це вплинули результати, показані в Естерсунді (107 і 77 місце), то Петренко зовсім не стартувала у Швеції через проблеми зі шлунком. На передсезонних стартах у Шушені Ірина також пропустила мас-старт, проте тоді повідомлялося, що причиною став кашель у біатлоністки.

Непроста ситуація перед початком сезону склалася і у чоловічій команді. Відразу п'ятеро спортсменів заразилися коронавірусом на зборі в Бейтостолені, через що в обоймі Юра Санітри було лише троє біатлоністів основної команди.

На допомогу були викликані резервісти – Денис Насико та Андрій Доценко. І якщо останній результатами особливо не вразив, то Насико у першій же гонці ледь не заїхав до залікової зони. Задоволений таким кінцем залишився і старший тренер чоловічої збірної Юрай Санітра, проте на другий етап Кубка світу словацький фахівець анонсував ротацію.

На Кубок світу приїдуть Артем Прима і Тарас Лесюк, які одужали, у свою чергу Насико і Доценко вирушать виступати на другий етап Кубка IBU в Шушені. Там же розпочнуть офіційний змагальний сезон Артем Тищенко та Руслан Ткаленко.

Доповнення

Другий етап Кубку світу стартуватиме 2-го грудня двома спринтами.

Українські Національні Новини

Спорт