biatlonistka-zhuravok-potrapila-do-pyatirki-kraschikh-sprintu-na-etapi-kubku-ibu

Біатлоністка Журавок потрапила до п'ятірки кращих спринту на етапі Кубку IBU

 • 10358 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. У словацькому місті Осрблі поновилися змагання в Кубку IBU. В рамках четвертого етапу відбувся жіночий спринт, інформує УНН з посиланням на Федерацію біатлону України.

У першій жіночій гонці в українських уболівальників було два приводи для радості. Перший подарувала Юлія Журавок. Пройшовши чисто два вогневі рубежі, Журавок на фініші показала "квітковий" п'ятий результат +38,5 с відставання від лідера і в загальному заліку Кубка IBU піднялася на третю позицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біатлоніст Підручний увійшов до топ-10 спринту в Обергофі

Другий привід для оптимізму дала Яна Бондар, і навіть не стільки 13-м результатом, скільки одним вогневим рубежем - стійка в її виконанні зайняла всього 24 секунди і при цьому завершилася лише з одним штрафним колом. Ще швидше (і без штрафу) другий рубіж пройшла Марія Панфілова. Але після одного промаху при стрільбі лежачи швидкості Панфіловій вистачило лише для того, щоб потрапити в залікову зону з 33-м результатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три українські біатлоністки заробили очки на старті етапу Кубку світу в Обергофі

Ще дві українки, Марія Кручова і Ольга Абрамова, в цьому спринті залишилися без кубкових очок, фінішувавши 52-й і 58-й відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Став відомим склад українок на першу біатлонну гонку етапу Кубку світу в Обергофі

Варто відзначити, що перемогу в гонці здобула лідер Кубка IBU Уляна Кайшева, яка відсвяткувала вже четвертий успіх в цьому сезоні. Другою фінішувала француженка Хлое Шевальє, а третє місце на подіумі вирвала норвежка Кайя-Вьоєн Ніколайс, за рахунок фінішного ривка на півсекунди випередив німкеню Каролін Хорхлер.

Українські Національні Новини

Спорт