bilia-bilohorivky-na-luhanshchyni-vidbyto-cherhovu-navalu-rosiian-lysohor

Біля Білогорівки на Луганщині відбито чергову навалу росіян - Лисогор

 • 38335 переглядiв

Чергову російську атаку поблизу Білогорівки на Луганщині відбито, а окупанти готуються до націоналізації покинутого житла та об'єктів соціальної інфраструктури на захоплених територіях.

На Луганщині біля Білогорівки відбито чергову атаку росіян Територія навколо Невського на Луганщині зазнала чисельних артилерійських обстрілів, росіяни вдарили по селу з авіації. Про це повідомляє начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Територія навколо Невського вчора зазнала чисельних артилерійських обстрілів. Також росіяни вдарили по селу з авіації. Тим не менш, до цього населеного пункту, а також до Новолюбівки, удень вдалося привезти тижневий запах хліба. Його роздали кожному жителю,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Також луганські поліцейські задокументували черговий воєнний злочин окупантів в Невському – ще один зруйнований будинок.

За словами Лисогора бойові дії, як і напередодні, точилися в районі Білогорівки - там відбито чергову навалу росіян.

Він також повідомив, що у так званій "лнр" ухвалили "закон", який передбачає виявлення, використання і позбавлення права власності житлових приміщень, в яких не з’являються господарі. Окупанти збираються націоналізувати такі квартири та приватні будинки по всій території, захопленій з 2014 року.

Упродовж 10 діб з моменту виявлення такого житла уповноважений орган розміщуватиме відповідне оголошення на своєму ресурсі в Інтернеті та на під’їздах або парканах будинків. Відтоді господарям надаватимуться 30 діб для підтвердження права власності.

Доповнення

Тим часом окупаційна адміністрація Рубіжного почала інвентаризацію об’єктів соціальної інфраструктури - будівель, споруд та приміщень фінансових організацій, банків, аптек, торговельних підприємств, магазинів.

У разі відсутності господаря або орендаря складатимуть акти про неможливість встановлення власників об’єктів нерухомості та заноситимуть до окупаційного єдиного реєстру безхазяйного майна. У подальшому - визнаватимуть право муніципальної власності на ці об’єкти. Тобто – націоналізуватимуть.

Нагадаємо

Окупанти готують вугледобувні підприємства Луганської області до ліквідації, мотивуючи шахтарів до вступу в російську армію під приводом "збереження робочих місць.