bill-geyts-schepivsya-vid-koronavirusu

Білл Гейтс щепився від коронавірусу

 • 22162 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Засновник Microsoft Білл Гейтс щепився від коронавірусу. Про це він написав у себе в Twitter, повідомляє УНН.

Бізнесмен отримав першу з двох доз вакцини.

"Одна з переваг того, що мені 65 - я можу отримати вакцину від COVID-19. Я на цьому тижні отримав першу дозу і почуваюся відмінно", - написав Гейтс.

Він подякував вченим, медикам за те що знаходяться на передовій боротьби з вірусом.

One of the benefits of being 65 is that I'm eligible for the COVID-19 vaccine. I got my first dose this week, and I feel great. Thank you to all of the scientists, trial participants, regulators, and frontline healthcare workers who got us to this point. pic.twitter.com/67SIfrG1Yd

- Bill Gates (@BillGates) January 22, 2021

До речі

Білл Гейтс став об'єктом конспірологічних теорій, що поширилися в мережі інтернет, після перших випадків зараження коронавірусом в Китаї. Згідно з цими теоріями Гейтс, профінансував розробку вірусу. Частково такі твердження засновані на тому, що раніше бізнесмен заявляв, про загрози біологічного характеру з якими може зіткнуться людство.

Фонд, заснований Біллом і Меліндой Гейтс фінансує дослідження в області вакцини від коронавірусу, що в подальшому має дозволити виробляти її в Індії.

У грудні 2020 року Білл Гейтс говорив про ймовірність того, що до весни 21 року будуть готові до використання вакцини шести компаній. Він закликав до рівномірного розподілу вакцин між розвиненими країнами і країнами третього світу.

Українські Національні Новини

Новини Світу