bilorus-napravila-vlasni-propozitsiyi-rf-schodo-integratsiyi

Білорусь направила власні пропозиції РФ щодо інтеграції

 • 10525 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Білорусь давно направила Москві свої пропозиції щодо поглиблення інтеграції. Про це заявив міністр закордонних справ республіки Володимир Макей, передає УНН з посиланням на сайт "Белта".

"Ми вже давно направили наші відповідні пропозиції. Вони знаходяться на розгляді в Москві. Після вивчення цих пропозицій робоча група почне більш активно працювати над реалізацією нашої концепції щодо подальшого поглиблення інтеграції", - сказав Володимир Макей.

За словами очільника МЗС, пропозиції білоруської сторони охоплюють всі сфери співробітництва двох країн. Володимир Макей поки не став конкретизувати, які саме ці пропозиції, зазначивши, що "не треба забігати вперед".

Зазначимо, що під час зустрічі президентів Білорусі і Росії в кінці 2018 року було досягнуто домовленості про створення спільної робочої групи для обговорення різних аспектів інтеграції та проблемних питань.

Нагадаємо, що в кінці минулого року відбулась зустріч президентів Білорусі та Росії. Після цього Лукашенко заявив про "важливість всебічних відносин Білорусі і РФ".

Втім, уже на початку 2019 глава Білорусі спростував об'єднання з Росією.

Українські Національні Новини

Новини Світу