bilorus-provede-navchannya-z-boyovoyu-strilyaninoyu-razom-iz-rosiyeyu

білорусь проведе "навчання" з бойовою стріляниною разом із росією

 • 223098 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Міністерство оборони білорусі заявило у понеділок, що проведе "навчання" з бойовою стріляниною та пуски зенітних керованих ракет у складі спільного угруповання з російськими військами, передає УНН з посиланням на Белта.

Цитата

«Військові частини зі складу з'єднань планується дислокувати на чотирьох полігонах республіки білорусь у східній та центральній частині країни, після чого вони розпочнуть проведення навчально-бойових заходів», - повідомив представник мінського Міноборони.

Деталі

Минулого тижня міністерство оборони білорусі заявило, що російські війська вирушать до країни для формування нового «регіонального угруповання» на тлі заяв Мінська про те, що Україна нібито готується атакувати його територію. білорусь не надала жодних доказів своїх заяв.

Додамо

білорусь є близьким союзником росії, яка надала матеріально-технічну та політичну підтримку вторгненню Москви до України.

Незадовго до вторгнення 24 лютого російські війська прибули до білорусі для того, що Москва назвала "військовими навчаннями", перш ніж розпочати транскордонні атаки на українську столицю Київ.

Українські Національні Новини

Новини Світу