bilorus-zaklikala-ssha-i-rf-proyaviti-vidpovidalnist-za-dolyu-svitu

Білорусь закликала США і РФ проявити відповідальність за долю світу

 • 4676 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Білорусь у відповідь на вихід США і Росії з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності закликала обидві країни проявити високу відповідальність за долю світу, щоб упередити дестабілізуючий вплив цього типу озброєнь на безпеку в Євразійському регіоні. Про це йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ Білорусі в Twitter, передає УНН.

"Білорусь закликає США і Росію знову проявити високу відповідальність за долю світу, як це зробили СРСР і США 30 років тому, для того, щоб попередити дестабілізуючий вплив цього типу озброєнь на безпеку в Євразійському регіоні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 2 лютого Вашингтон офіційно повідомив Москву про призупинення участі в Договорі про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД) і початок процедури виходу з нього.

Також в цей день США передали офіційну ноту про припинення участі в Договорі про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД) всім учасникам угоди.

Раніше президент РФ Володимир Путін заявив про припинення участі РФ в Договорі про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності.

Українські Національні Новини

Політика